Binnen

Woon / eetkamer:

Een zonnige ruime ‘L’ vormige woon/eetkamer met een kastanje houten balk uit de Cevennen en een goedwerkende dichte houtkachel in een grote Franse schouw. De meubels voor de 2 aangrenzende ruimtes zijn speciaal op maat gemaakt. De eetkamer waarin een 3 meter lange massief teakhouten eettafel staat met 8 robuuste stoelen. Bijpassend een 3 meter teakhouten dressoir. In de knusse woonkamer komt het teak terug in de 2 bijzettafels en de grote salontafel. Met een 4, 3 en 1 ½  bank/stoel  is het geheel compleet. De meubels zijn zo’n integraal deel van de kamers, dat deze overgenomen kunnen worden. Openslaande deuren naar het terras.

Slaapkamers:

De 3 dubbele slaapkamers zijn elk voorzien van een ruime inbouwkast.

Keuken:

Een ruime moderne keuken geheel vernieuwd in Provençaalse stijl met een tussendeur naar de grote aangrenzende inloop -provisiekast. Dubbele spoelbak, 5 pits gasstel, ingebouwde koel-vriescombinatie, inbouw magnetron en een aparte inbouw oven. De 2 openslaande deuren komen uit op het grote, overdekt terras.

Badkamer:

Moderne badkamer met een Italiaanse inloop douche voor 2 personen, dubbele wastafel met onderkastjes. Bijpassende grote spiegel en handdoekenkast. Radiator/handdoekverwarming, elektrisch en/ of via CV. Hangend toilet.

Terras met HET uitzicht:

Garage:

Zeer ruime dubbele garage met dubbele deuren. Apart deel met werkbank en bergruimte voor o.a. tuingereedschap. Een eenvoudige dubbele wasbak met warm en koud stromend water en een toilet. Een vaste houten trap die naar zolder en bergruimten boven het gehele huis leidt.

De oliestook voor CV in de garage die het huis van warm water voorziet en naar de radiatoren in iedere kamer.